суботу, 27 січня 2018 р.



      12 жовтня 2017р. в коледжі відбулося літературно-мистецьке свято «Міцній, Україно, для щастя народу!», присвячене Дню Покрови Пресвятої Богородиці, 75-й річниці створення УПА та Дню захисника України.

      Свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства було наповнене патріотичним та піднесеним духом. Ведучі Роман Савіцький, Марта Михасюк та Арсен Тарнопольський провели глядачів сторінками історії, дорогами козацтва та героїв УПА.

    Зі святом усіх чоловіків привітала заступник директора з навчальної роботи Смерека Любов Володимирівна. Майбутній бухгалтер Оля Божок виконала пісню «Бережи Боже наших солдатів». Родзинкою свята була літературно-хореографічна композиція «Відлуння минулого» (за романом О. Гончара «Людина і зброя») у виконанні танцювального та театрального колективів коледжу. Орися Прокопович прочитала уривок з роману з неабиякою проникливістю та щирістю. Літературно-музична композиція «Тепло мого серця» змусила глядачів замислитись про головні людські якості. Адже людяність, доброта і любов – це ті цінності, на яких тримається світ. Під бурхливі оплески глядачів свято завершила Ірина Кульчицька піснею «Країно моя». 







Немає коментарів:

Дописати коментар