суботу, 27 січня 2018 р.


 Наш колектив на «Фольк-music» у  м.Київ 2017р

Український фольклор – це невичерпне джерело духовності нашої нації. Співаючи колядки, щедрівки, весняночки, гаївки, весільні та обрядові пісні, ми стверджуємо те, що ми українці, що ми гордимося нашою культурою і традиціями.
30-31 березня 2017 р. студенти Зборівського коледжу, учасники аматорського театрального колективу «Жайвір» разом із художніми керівниками Якимів І.П. та Маковинським Ю.В. побували у студії знімального майданчика програми «Фольк-music» в м.Київ, де на Всеукраїнському телеканалі УТ–1 записали виконання великодніх гаївочок. Взяти участь у програмі нас запросила народна артистка України Оксана Пекун, наша землячка.
Наші студенти побачили, як організований знімальний майданчик, як проходить запис виступів різних самодіяльних колективів України. А ще ми побували у Києво-Печерській лаврі, музеях коштовностей та мініатюр, в музеї «Золоті Ворота», біля Софіївського собору, Михайлівської церкви, пройшли по знаменитому Андріївському узвозі, по Хрещатику. Діти молитвою вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні на вулиці М.Грушевського, людей, померлих від голоду біля меморіалу пам'яті Голодомору, біля Стели воїнів, загиблих у Другій світовій війні.

1 коментар:

  1. Playtech and SoftBet launch live games in Asia for SBOB
    BKH Games, 영천 출장마사지 a leading software supplier and content provider to the 시흥 출장샵 gaming industry, 밀양 출장샵 has 고양 출장안마 announced its full launch of its Live 동두천 출장샵 Dealer

    ВідповістиВидалити